دهکده الماس سرخ

“ثبات  صداقت  غرور”

درباره ما بیشتر بدانید…
ضمانت نامه

شرکت دهکده الماس سرخ محصولات خود را طبق شرایط ذیل ضمانت میکند.
۱- مشاهده هرگونه شیئ خارجی درون بسته قبل از باز شدن پلمپ
۲- عدم پودر شدن و له شدن رشته های زعفران هنگام ساییدن
۳- عدم کیفیت مطلوب سافرانال (مولفه عطر) کروسین (مولفه رنگ) و پیکروکروسین (مولفه طعم) موجود در زعفران توسط آنالیز ارائه شده آزمایشگاه

اگر محصولات دارای این مشکلات باشند یا محصول تعویض میگردد و یا کالا مرجوع شده و تمام وجه به مشتری عودت میگردد.

بسته های بدون هلوگرام فاقد اعتبار می باشند.

مطمئن خرید کنید
(( این الماس است که همیشه گیست ))

مرغوبترین محصول از بهترین مزارع جنوب خراسان رضوی
100%
کاملا ارگانیک و متمایز
90%
در بسته بندی و وزن های مختلف
90%
دارای استاندارد و سیب سلامت
100%
دارای رنگ و بوی طبیعی
100%

تاریخچه زعفران

شاید كمتر كسی بداند عبارت «كركوس سایتوس» از خانواده زنبقیان همان زعفران است

این كلمه در دایرهٔ المعارف امریكا با ریشه داشتن در مدیترانه، ثبت شده است، عده ای مبدا زعفران را سرزمین مادها می دانند و برخی منطقه و سیع تری از كره زمین را شامل یونان، تركیه، آسیای صغیر و ایران، زادگاه زعفران می دانند.ایرانیان قدیم ضمن صدور زعفران به بسیاری از نقاط جهان باستان، خواص و نحوه كشت آن را به یونانیان، رومی ها، چینی ها و اقوام سامی (عرب) معرفی كردند. معروف است كه پدران دور ما به زعفران و زر به یك نسبت علاقه داشته اند و به ویژه در میهمانی ها و مراسم عروسی، زر و زعفران را نثار میهمانان می كردند.

كاشت گیاه زعفران در دوره پارت ها و ساسانیان همچنان مرسوم بوده است. از زعفران برای پرداخت كاغذهای گران قیمت استفاده می شده است. از انواع مركب زعفرانی كم رنگ و پررنگ (از زرد كمرنگ تا قرمز خونین) جهت نوشتن عنوان فرمان ها و نامه های سلاطین و خلیفه ها و امرا و همچنین در تحریر عنوان ها و سر فصل كتاب ها و رسالات و همچنین تذهیب و نقوش حاشیه ها و متن استفاده می شده است.

در لغتنامه ریشه شناسی آنلاین آمده است واژهٔ زعفران از طریق زبان عربی به زبان‌های دیگر راه یافته و اصل ریشه آن نامعلوم است. اما در حقیقت در خصوص این واژه نیز مانند بسیاری از واژه‌های دیگر غربی‌ها در مورد منشاء عربی آن به خطا رفته‌اند ریشه این واژه به پارسی باستان و به سانسکریت برمی گردد و درشاهنامه نیز با تلفظ زعفران آمده‌است. این واژه در متون عربی سابقه کمتری از زبان فارسی دارد و متون عربی که واژه زعفران را بکار برده‌اند به کتب ایرانیانی مانند ابوعلی سینا و رازی برمی گردد. گیاه زعفران بومی ایران و هند است و در هیچ کشور عربی بصورت طبیعی نمی‌روید.واژهٔ فارسی برای گیاه زعفران کُرکُم است. که در فارسی میانه به صورت کورکوم (kurkum) تلفظ می‌شد. در زبان ترکی زفرون (زفرو) و در عربی الزعفران در انگلیسی saffron در اسپانیایی azafrán در فرانسه safrane در ایتالیایی zaferano به هندی zuffron تلفظ می‌شود.

فواید زعفران

زعفران ، گیاهی است چند ساله که دارای پیاز می باشد این پیاز دارای غلاف قهوه ای رنگی است. این گیاه در جنوب غربی آسیا، جنوب اسپانیا و جنوب اروپا روییده می شود. دارای ساقه و شش گلبرگ بنفش رنگ و ۳ رشته کلاله قرمز رنگ می باشد. قسمت مورد استفاده گیاه زعفران کلاله نارنجی رنگ گل آن می باشد. کلاله زعفران حاوی چربی، املاح معدنی و موسیلاژ است. تکثیر زعفران منحصرا توسط غده زیر زمینی بنه ( کورم ) متداول است. عطر و بوی زعفران به علت وجود اسانس بی رنگ تروپن دار و یک ترکیب اکسیژن دار و همراه با سینئول به نام سافرانال می باشد. طعم زعفران مربوط به هیتروزید تلخ پیکروکروسین است. رنگین بودن زعفران مربوط به وجود ماده ای به نام کروسین می باشد.زعفران ماده غذایی با ارزشی است که به مقدار کم از گیاه زعفران بدست می آید در واقع از هر ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار گیاه زعفران، حدود ۵ کیلوگرم گل زعفران بدست می آید که وزن ۵ کیلوگرم زعفران تازه بعد از خشک شدن به یک کیلوگرم می رسد.

زعفران موجب کاهش چربی و کلسترول خون می گردد. زعفران آرام بخش، اشتها آور، ضد اسپاسم، پیشگیری کننده از بیماریهای قلبی و سرطان، تقویت کننده حافظه و کاهش دهنده فشار خون است. از گیاه زعفران در درمان بیماری آسم، بیماریهای پوستی، بیماری های چشم، عفونت ادراری، یرقان، پیش انداختن قاعدگی، رفع نفخ شکم ، درمان معده درد و درمان کم خونی استفاده می شود.

زعفران به هضم غذا کمک می کند و تقویت کننده معده می باشد و به عنوان مسکن بویژه در دردهای لثه کاربرد دارد.

مصرف زعفران در پیشگیری از بروز افسردگی موثر است. بر اساس تحقیقات امروزی نیز نتیجه گرفته شده است که زعفران دارای خواص ضد افسردگی است و این در حالی است که بر اساس تب سنتی به زعفران خواص فرح بخشی و خنده آوری نیز نسبت داده اند. بر طبق نتایج این تحقیقات استفاده از زعفران در غذا و نوشیدن حداقل یک فنجان چای زعفران برای تمدد اعصاب توصیه می شود. زعفران افزایش دهنده تمرکز حواس است و در پیشگیری از آلزایمر و پارکیسون موثر می باشد زعفران در درمان دردهای عصبی و کم خوابی موثر می باشد.

خرید زعفران